Om Middelfart

Middelfart ligger på Fyn i naturskønne områder tæt på vand, strand og skov – og med nem adgang til motorvejen

Kommunen er rig på kultur og oplevelser for hele familien, og centrum oser af atmosfære med unikke butikker, gode restauranter, hyggelige cafeer og biograf Panorama med udsigt over Lillebælt.

Der er mange seværdigheder i Middelfart, som hvert år tiltrækker turister og gæster fra både indland og udland. Blandt mange andre kan nævnes Bridgewalking, CLAY Keramikmuseum Danmark og Hindgavl Dyrehave.

Middelfart kommune har grøn vækst på sin dagsorden. På kommunens hjemmesiden er kommunens vision beskrevet på følgende måde:

Middelfart Kommune satser på grøn vækst. Det betyder, at vi vil tiltrække nye indbyggere og virksomheder, som vil bo og leve grønt et centralt sted i Danmark. Det grønne liv er et sundt liv med adgang til den grønne og den blå natur. Vi støtter op om virksomheder, der tør udnytte den nye grønne teknologi, der skaber vækst og overskud og udvikler nye markeder. Middelfart Kommune løfter ingen pegefingre, men hjælper borgere, foreninger og virksomheder, som vil bidrage til grøn vækst.

Læs mere om Middelfart kommune

Kilde: https://www.middelfart.dk

Compare listings

Compare