Om Nissen Group

Er du interesseret i at leje en bolig på Kulgrunden, kontakt venligst vores kontor på 64 41 32 52

Nissen Group beskæftiger sig med rådgivning indenfor byggeri, projektsalg, projektering og opførsel af boliger til private og erhverv.

Nissen Group blev grundlagt den 1. januar 1995. De første år med fokus på indretning af butikker og messestande både nationalt og internationalt. De senere år har Nissen Group hovedsagligt beskæftiget sig med rådgivning indenfor byggeri, projektsalg, projektering samt opførelse af udlejningsboliger, andelsboliger, ejerboliger og erhvervsbyggeri.

Datterselskabet Nissen Bolig administrerer en lang række lejeboliger opført af Nissen Group.

Strategi og mål

Nissen Group ønsker at fortsætte den nuværende ekspansion i et tempo, der sikrer, at virksomhedens professionelle holdninger og kompetencer fastholdes og fortsat forankres i organisationen.

Personlig kontakt, kvalitet, service og pris er fokusområder hos Nissen Group, som fortsat skal videreudvikles. Virksomhedens størrelse og arbejdsmetoder sikrer stor fleksibilitet og lave omkostninger til fordel for kunden og beboerne, der tilbydes kvalitetsbyggeri til fordelagtige priser.

Nissen Group er altid på udkig efter nye muligheder – fra køb af grunde og ejendomme til ledelse og projektudvikling.

Professionelt netværk

Nissen Group har et fast og loyalt netværk bestående af små og mellemstore virksomheder. Alle underentreprenører er udvalgt efter deres evne til at arbejde professionelt, fleksibelt og omkostningsbevidst. Nissen Group har personlig kontakt til de udførende håndværkere, og alle arbejder ud fra en kvalitetssikringshåndbog, der garanterer den absolut bedste kvalitet.

Aftaler og kontrakter lever op til de almindelige betingelser fra 1992 for arbejde og leverancer i byggeri- og anlægsvirksomhed (AB´92).

På kontoret


Helle B.
Ejendomsadministrator

Compare listings

Compare