Compare Listings

Nissen Group bag unikt boligprojekt i Middelfart

Nissen Group bag unikt boligprojekt i Middelfart

Nissen Group står bag et helt unikt byggeprojekt i Middelfart, som for alvor går i luften i næste måned. Overskrifter som ”Indret din egen drømmebolig” og ”Lejligheder med panorama havudsigt” har skabt stor interesse for de nye boliger, og Estate Strandstoft, der står bag salget af boligerne, er allerede godt i gang med reservationer, tegninger og købsaftaler.

Det unikke byggeri sker på den gamle kulgrund i Middelfart, og af respekt for historien er projektet døbt Kulgrunden. På Kulgrundens hjemmeside gives et historisk indblik i området omkring havnen i Middelfart, startende ved A.C. Hansen (1818-1899).

Arkitekten bag projekt Kulgrunden er Schmidt Hammer Lassen Architects, som også stod bag Kulturøen i Middelfart. Læs mere Schmidt Hammer Lassen Architects.

Inspiration til indretning

På Kulgrunden kan du selv være med til at indrette din bolig. Alle lejligheder har havudsigt og en vestvendt terrasse, men der skal også tages stilling til valg af bygning, størrelse og indretning. Som køber kan du derfor være med til at sætte dit helt eget præg på din bolig.

På Kulgrundens hjemmeside finder du inspiration til, hvordan du kan indrette din nye bolig – se 5 boligpræsentationer – samt forslag til plantegninger for forskellige størrelser boliger. Se i øvrigt hele boligpræsentationen på Estate Strandstofts hjemmeside.

Reservér din drømmebolig hos Estate Strandstoft

Andre nyheder

Så er der rejst 15 huse i Børkop!

🛠🔨 Der er fuld gang i byggeriet i Børkop 🔨🛠 På trods af det svingende vejr, så...

Læs indlægget

Børkop Huse

Børkop Huse er i rivende udvikling! Der arbejdes hårdt i det gode vejr. Er du interesseret i...

Læs indlægget

Rejsegilde – Tak for besøget

Vejret var med os - og det samme var de besøgende til vores rejsegilde på Tobisvænget i sidste...

Læs indlægget