Compare Listings

Børkop ligger i Vejle kommune i Sydjylland. Byen er placeret mellem Vejle og Fredericia i bakket landskab og tæt på vand og skov – og med nem adgang til motorvejen.

Børkop er Vejles næstestørste kommune og en kommune i vækst. Byen tilbyder spændende aktiviteter, flotte naturoplevelser, gode indkøbsmuligheder og landsbystemning.

Blandt Børkop mange aktiviteter og naturoplevelser kan nævnes Restaurant Børkop Vandmølle, Børkop bibliotek og Kunstskabet i Børkop Kulturhus. Vejle kommune skriver om Børkop – på en og samme tid urban, moderne og rummer følelsen af landsby.

Vejle kommune har en vision med titlen ’Vejle med vilje’ og et fokus på bæredygtighed, hverdagsinnovation og samskabelse. På kommunens hjemmeside står der (forkortet):

Den bæredygtige vækst handler om, at Vejle arbejder innovativt på alle områder indenfor erhverv og vidensudvikling. Hverdagsinnovation handler om at „gribe vinden“, om stolthed og nysgerrighed. Samskabelse handler om, at vi gerne vil gøre tingene sammen – det offentlige, det private, uddannelse og forskning. Vi samarbejder med alle, der vil – i Trekantområdet, nationalt og internationalt.

Læs mere om Børkop / Vejle kommune

Kilde: https://www.vejle.dk/lokalomraader/alle-lokalomraader/boerkop/