Øresundsvænget

Øresundsvænget, 5500 Middelfart

Plantegninger

image

Beskrivelse:

image

Beskrivelse:

image

Beskrivelse:

Beskrivelse

Øresundsvænget er et boligområde i Middelfart opført i 2001. Området består af 32 boliger i tre størrelser – 80 m2, 100 m2og 125 m2. Alle boliger ligger i rolige lukkede vænger og har egen have med hæk.

Øresundsvænget er beliggende tæt ved Lillebæltskolen, Middelfart Friskole og gode sportsfaciliteter. Området er etableret med gode stiforbindelser, og der er nem adgang til bustransport og motorvej E20.

Boligerne er opført i gode klassiske byggematerialer som dobbelthuse adskilt af carport og redskabsrum.

Type 80 m2indeholder entre, bryggers med mulighed for installation af vaskemaskine og tørretumbler, lyst badeværelse med skabe, åbent køkken, stue med udgang til terrasse og 2 værelser. Alt forbrug tilmeldes direkte ved leverandørerne.

Type 100 m2indeholder entre, bryggers med mulighed for installation af vaskemaskine og tørretumbler, lyst badeværelse med skabe, åbent køkken med spiseplads, stue med udgang til terrasse og 3 værelser. Alt forbrug tilmeldes direkte ved leverandørerne.

Type 125 m2indeholder entre, bryggers med mulighed for installation af vaskemaskine og tørretumbler, badeværelse med skabe, åbent køkken med spiseplads, stue med udgang til terrasse og 4 værelser. Alt forbrug tilmeldes direkte ved leverandørerne.

Indvendigt fremstår boligerne i lyse farver med klinkegulve i bryggers, gang og bad, stue med trægulv / laminat og værelser med tæpper.

Alle boliger indeholder opvaskemaskine,emhætte, komfur, gulvvarme og fjernvarme.

Depositum er 3 x husleje, forudbetalt leje 1 x husleje der henstår til sidste mdr. i lejeforholdet, og for den første mdr. i alt før indflytning 5 x husleje.

Compare listings

Compare
Helle Bering
  • Helle Bering