Frederiksøvænget

Frederiksøvænget, 5500 Middelfart
Til leje

Frederiksøvænget

Frederiksøvænget, 5500 Middelfart

Plantegninger

image

Beskrivelse:

image

Beskrivelse:

Beskrivelse

Frederiksøvænget er et boligområde i Middelfart opført i 2001. Området består af 52 boliger i to størrelser – 80 m2og 100 m2. Alle boliger ligger i rolige lukkede vænger og har egen have.

Frederiksøvænget er beliggende tæt ved Lillebæltskolen, Middelfart Friskole og gode sportsfaciliteter. Området er etableret med gode stiforbindelser, og der er nem adgang til bustransport og motorvej E20.

Boligerne er opført i gode klassiske byggematerialer som fritliggende huse med tilhørende carport og redskabsrum.

Type 80 m2indeholder bryggers/gang med mulighed for installation af vaskemaskine og tørretumbler, lyst badeværelse med skabe, åbent køkken, stue med udgang til terrasse og 2 værelser. Alt forbrug tilmeldes direkte ved leverandørerne.

Type 100 m2indeholder bryggers/gang med mulighed for installation af vaskemaskine og tørretumbler, lyst badeværelse med skabe, åbent køkken, stue med udgang til terrasse og 3 værelser. Alt forbrug tilmeldes direkte ved leverandørerne.

Indvendigt fremstår boligerne i lyse farver med klinkegulve i bryggers, gang og bad, stue med trægulv / laminat og værelser med tæpper.

Alle boliger indeholder opvaskemaskine, emhætte, komfur, gulvvarme og naturgas.

Depositum er 3 x husleje, forudbetalt leje 1 x husleje der henstår til sidste mdr. i lejeforholdet, og for den første mdr. i alt før indflytning 5 x husleje.

Compare listings

Compare
Helle Bering
  • Helle Bering