Plantegninger

image

Beskrivelse:

image

Beskrivelse:

image

Beskrivelse:

Beskrivelse

Brandtlund Mark er et boligområde i Børkop opført fra 2009 til 2011. Området består af 85 boliger i tre størrelser – 80 m2, 100 m2og 115 m2. Alle boliger ligger i rolige lukkede vænger og har egen have.

Brandtlund Mark ligger i Børkop, som hører under Vejle kommune. Børkop er Vejle kommunes næststørste by med en placering tæt på både Vejle og Fredericia, som begge er kommuner i stærk fremdrift. Der er nem adgang til skoler, idrætsfaciliteter, indkøb, motortrafikvej Frederica-Vejle med adgang til motorvej E45.

Boligerne er opført i gode klassiske byggematerialer som en blanding af dobbelthuse og fritliggende huse.

Type 80 m2indeholder bryggers/gang med mulighed for installation af vaskemaskine og tørretumbler, lyst badeværelse med skabe, åbent køkken, stue med udgang til terrasse og 2 værelser. Alt forbrug bliver tilmeldt direkte ved leverandørerne.

Type 100 m2indeholder bryggers/gang med mulighed for installation af vaskemaskine og tørretumbler, lyst badeværelse med skabe, åbent køkken, stue med udgang til terrasse og 3 værelser. Alt forbrug bliver tilmeldt direkte ved leverandørerne.

Type 115 m2indeholder bryggers/gang med mulighed for installation af vaskemaskine og tørretumbler, lyst badeværelse med skabe, åbent køkken, stor stue med udgang til terrasse og 3 større værelser. Alt forbrug bliver tilmeldt direkte ved leverandørerne.

Indvendigt fremstår boligerne i lyse farver med klinkegulve i bryggers, gang og bad, stue med trægulv / laminat og værelser med tæpper.

Alle boliger indeholder opvaskemaskine, emhætte, komfur og fjernvarme.

Depositum er 3 x husleje, forudbetalt leje 1 x husleje der henstår til sidste mdr. i lejeforholdet, og for den første mdr. i alt før indflytning 5 x husleje.

Compare listings

Compare
Search
Price Range From To
Helle Bering
  • Helle Bering